Numri i Telefonit

+38971 344 222

+38971 344 222

E-mail

senad.nuhiu@gmail.com

office address

Skopje, - 1000

Restaurant Galaxy

Për një kohë shum të shkurtër Restaurant GALAXY dëshmon me cilësi shum kualitative dhe shërbim profesional, ju faleminderit të gjithëve për përzgjedhjen, vazhdojm fuqishëm.

Me Shume

Darsma juaj e endrrave Vetem tek ne

Aty ku ëndrrat tuaja bëhet në të vërtet realitet

Me Shume

Detaje të menduara me shum kujdes...

Detaje qe nuk i keni pare ne asnje vend tjeter

Me Shume

Rreth Nesh

G A L A X Y

Aty ku gjithqka është më ndryshe dhe e veqant, Kualitet, cilësi dhe shërbim profesional, Të gjitha në një vend, Ejani dhe binduni me ambientin magjik, Rezervoni ahengjet tuaja familjare.

Me Shume

4+

Vjet përvojë

100+

Darsma Te Realizuara

100+

Klient te kenaqur

Sherbimet

Kuzhinier Profesionist

Ngrenie me kualitet te lart nga kuzhinier profesionist

Ambiet Superior

Ambient komod me pamje shum te bukur dhe kualitet te lart

Sherbyes Profesionist

Sherbyes(kamarier) me profesionist ne sherbimin tuaj

Çmime me te mira ne rajon

Çmime te mira dhe me te lira ne rajon

Ushqimet

sallat1

sallat2

sallat3

sallat4

Ushqim Kryesor 1

Ushqim Kryesor 2

Ushqim Kryesor 3

Ushqim Kryesor 4

Parangrenie 1

Parangrenie 2

Parangrenie 3

Parangrenie 4

Ambienti

Kontakt

Nr. Telefoni

+389 71 344 222

E-mail

senad.nuhiu@gmail.com

Adresa

Skopje, - 400104